Остані відгуки
    April 2022
    M T W T F S S
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930  
    Архів

    Кінбурнська коса в безпеці від пожеж. Все завдяки нашим зарубіжним благодійникам!

    Адміністрація та колектив національного природного парку «Білобережжя Святослава» висловлюють щиру вдячність Українському відділенню Франкфуртського зоологічного товариства. Завдяки Вашій підтримці та наданій благодійній фінансовій допомозі, було проведено закупівлю ранцевої лісопожежної установки «Перга», а також придбано в повному обсязі четверту партію протипожежного обладнання, яке вкрай важливе при гасінні лісових пожеж.

    Благодійна підтримка Українського відділення Франкфуртського зоологічного товариства яскравий приклад того, як любов до природи та бажання її зберегти, долають кордони і приносять конкретні результати.

    Дуже приємно, що в цей не легкий час, є люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги.

    Упевнені, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу, в цей важкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

    Вдячні Вам, за розуміння наших проблем і таку необхідну сьогодні підтримку, за гуманність, уміння співпереживати в цей нелегкий для всіх працівників природно-заповідної справи військовий час, — людей, які не дивлячись на вкрай небезпечну ситуацію, виконують свій обов’язок — захищають та охороняють природу!

    Ми  переконані: ця благодійна підтримка дозволить зберегти для нащадків природну спадщину — нашу улюблену  Кінбурнську  косу!

    Сподіваємося на подальші тісні партнерські та дружні взаємовідносини!

    З повагою, адміністрація та колектив НПП «Білобережжя Святослава»

    Ранцева лісопожежна установка «Перга»

    Комментарии закрыты.