Остані відгуки
    April 2022
    M T W T F S S
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930  
    Архів

    Дякуємо колегам за турботу та прихисток

    Людина починається з добра і добром освячується. Честь. Милосердя. Доброта. В усі віки людство сповідувало саме ці принципи. Адміністрація та первинна профспілкова організація національного природного парку «Білобережжя Святослава» висловлюють щиру вдячність нашим колегам – директору та працівникам національного природного парку «Сколівські Бескиди», як людей, що зберігають та множать скарби людських цінностей.

    З історії ми знаємо, що благодійність та доброта завжди була властива українському народу. Це ще раз підтвердив директор парку Приндак Василь Петрович, котрий допоміг працівникам нашого НПП «Білобережжя Святослава» в цей нелегкий час. Гостинно та турботливо надане комфортне житло, харчування, необхідні речі та предмети гігієни дозволили нашим співробітникам почувати себе захищеними після нелегких буднів військових дій. Щиро дякуємо Вам та вашим однодумцям, що підставляєте нам своє сильне та добре плече у цій непростій життєвій ситуації.

    Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і миру. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в нашій спільній справі охорони природно-заповідного фонду країни!

    Директор НПП «Білобережжя Святослава» – Віктор Коваль

    Голова первинної профспілкової організації – Світлана Тарабан

    Комментарии закрыты.