Остані відгуки
    April 2022
    M T W T F S S
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930  
    Архів

    ВДЯЧНІСТЬ ДРУЗЯМ ПРИРОДИ КІНБУРНУ

    Сьогодні, у такий нелегкий для України час, саме закони моралі та людяності є дороговказом у нашому житті. Для працівників національного природного парку «Білобережжя Святослава» приємно усвідомлювати, що у вирішенні проблем, які склалися в парку, ми не одинокі, що є люди, які в цю важку хвилину безкорисливо творять добро для нашої неповторної природи Кінбурну та допомагають нам. Саме благодійна допомога, що надійшла від ГО «Українська природоохоронна група» стараннями його голови Василюка Олексія, Сніговець Віталіни, Драпалюк Анастасії, ФОП Шалаєвського Володимира, надала змогу вчасно закупити переносні протипожежні ранці для наших працівників, придбати запчастини до пожежного агрегату, а паливно-мастильні матеріали допомогли вчасно виїжджати на локалізацію пожеж.

    Хочемо зазначити, Ваша допомога, яку Ви надали вчасно та від щирого серця, наразі є вкрай необхідною та корисною. Земне Спасибі Вам і Вашим однодумцям за гуманність, уміння співпереживати в цей нелегкий для всіх працівників природно-заповідної справи, – людей, які не дивлячись на вкрай небезпечну ситуацію, виконують свій обов’язок  – захищають та охороняють природу!

    Ваше благородство та безкорисливість дозволили взяти на себе частину наших повсякденних турбот. Тож завжди будете бажаними гостями у нашому домі – національному природному паркі «Білобережжя Святослава»!

    Бажаємо Вам міцного здоров’я, оптимізму, благополуччя, цікавих задумів і їх успішних втілень!

     

    З повагою, адміністрація та колектив НПП «Білобережжя Святослава»

    Комментарии закрыты.