Остані відгуки
    March 2022
    M T W T F S S
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031  
    Архів

    ЗАБОРОНА ВІДВІДУВАННЯ ЛІСОВИХ МАСИВІВ ТЕРИТОРІЇ ПАРКУ

    УВАГА!

    Всім жителям Кінбурнського півострову та відвідувачам НПП «Білобережжя Святослава»!

    Відповідно до розпорядження голови Миколаївської обласної військової адміністрації від 24.03.2022 №120-р «Про заборону відвідуванням населенням лісів та в’їзду до них транспортних засобів на період воєнного стану” СУВОРО ЗАБОРОНЕНО ВІДВІДУВАННЯ ТА В’ЇЗД до лісових масивів в межах території національного природного парку «Білобережжя Святослава» на період дії воєнного стану. Виняток складають особи, які відповідно до чинного законодавства, здійснюють виконання своїх службових обов’язків із забезпечення виконання лісогосподарських заходів (тобто – працівники парку), а також забезпечення охорони держави, національної безпеки та охорони правопорядку.

    Рекомендуємо суворо дотримуватися вимог цього розпорядження, щоб уникнути непередбачуваних наслідків для життя та здоров’я!

    Принагідно, ПОПЕРЕДЖАЄМО всіх любителів  покращити своє матеріальне становище, використовуючи начебто погодження НПП «Білобережжя Святослава»: ніяких виділень 25 га територій під заліснення не відбувалося та не погоджувалося, як і дозвіл на збір коштів в розмірі 100грн. на закупівлю саджанців ніхто не давав! Збір коштів відбувається ТІЛЬКИ на офіційному рахунку парку, відповідно, і сам процес висадки дерев буде організовано за дозволом адміністрації та участю працівників парку, а не будь-якою громадською чи благодійною організацією. Будь-які інші спроби втручатися в природу, проводити заліснення, перебувати на території лісових масивів в період дії воєнного стану будуть тягнути не тільки адміністративну, а й кримінальну відповідальність.

    Віримо, що зовсім скоро всі ви будете мати змогу в повній мірі насолоджуватися нашою неповторною природою!

    Адміністрація НПП «Білобережжя Святослава»

    Комментарии закрыты.